Specials
Op onze krijtborden in
het restaurant hebben wisselende en seizoensgebonden gerechten
staan.
Op dit moment de gerechten die onze chefs met veel
zorg voor u bereiden zijn:
Voorgerechten
Pasteitje gevuld met een kip-kerrie-IPA-ragout en kokossnippers 12,60
Rosbief met rokerige Laphroaig whiskey mayonaise en een appel-walnoot crumble 12,80
Twee zalmspiesjes met appelciderstroop en kleine honing-tijm krokantjes 12,70
Groene asperges in bladerdeeg met oude kaas, pistachenootjes en een Barbar Blond Bierstroop 12,40
Hoofdgerechten
Shortrib met Honing-Whiskey glaze. geserveerd met rozemarijnaardappeltjes 25,20
Varkenshaas gevuld met paddenstoelentapenade, krokante coburger ham. Geserveerd met mosterdjus en rőstirondjes 24,30
Belly's Surf & Turf biefstukpuntjes en mosselen met champignons. Afgeblust in een knoflook kruidensaus en geserveerd met brood 24,20
Gebakken Zalmfilet geserveerd met aardappelgratin, gemengde groenten en een safraansaus 22,50