Specials
Op onze krijtborden in het restaurant hebben wisselende en seizoensgebonden gerechten staan.
Op dit moment de gerechten die onze chefs met veel zorg voor u bereiden zijn:

Voorgerechten

Pasteitje gevuld met een kip-kerrie-IPA-ragout en kokossnippers 12,60

Rosbief met rokerige Laphroaig whiskey mayonaise en een appel-walnoot crumble 12,80

Twee zalmspiesjes met appelciderstroop en kleine honing-tijm krokantjes 12,70

Groene asperges in bladerdeeg met oude kaas, pistachenootjes en een Barbar Blond Bierstroop 12,40

Hoofdgerechten

Shortrib met Honing-Whiskey glaze. geserveerd met rozemarijnaardappeltjes 25,20

Varkenshaas gevuld met paddenstoelentapenade, krokante coburger ham. Geserveerd met mosterdjus en rőstirondjes 24,30

Belly's Surf & Turf biefstukpuntjes en mosselen met champignons. Afgeblust in een knoflook kruidensaus en geserveerd met brood 24,20

Gebakken Zalmfilet geserveerd met aardappelgratin, gemengde groenten en een safraansaus 22,50


Address

Van Lochemstraat 230a,
7511 PM Enschede

Contacts

Email: info@big-bellys.nl
Tel: +31 53 434 5304